FEBO BOS EN LOMMERPLEIN

FEBO BOS EN LOMMERPLEIN De lekkerste..!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 215 beoordelingen
17 okt 2021 om 23:27 Lekkere patat, alleen kregen we maar 2 van de drie bestelde porties. Volgens de reviews niet de eerste keer dat er wat vergeten wordt..
10 okt 2021 om 19:51 Geflipt die bezorging bij Febo. Duurt veel te lang. Ik heb meer dan een uur gewacht op mijn bestelling.
5 okt 2021 om 22:11 De ui in de berehap was rauw,niet de bedoeling neem ik aan.
4 okt 2021 om 18:33 Loempia besteld , niet gekregen!!!!!!!
4 okt 2021 om 10:04 patat was koud en slap kaassoufle's waren leeggelopen grilburgers koud en heb gebeld met t filiaal die de schuld gaf aan de bezorger maar leeggelopen soufle's ligt toch aan t frituren en slappe patat ook medewerker van febo was zwaar onbeschoft
2 okt 2021 om 19:54 Ik had een grillburger met cheddarkaas besteld, maar de kaas zat er niet op ,helaas wel voor betaald. De rest was goed.
1 okt 2021 om 19:52 lekkere berenhap en kip krokantjes, ik heb gesmuld.
25 sep 2021 om 18:16 Het eten leek al 1 dag oud, de patatjes warwn hard en de frikadel had een rare smaak
23 sep 2021 om 18:54 Die kip krokantjes waren niet echt Super mals, ik ben anders gewend.
19 sep 2021 om 19:57 Ik heb na 2 uur nog steeds niks ontvangen! Ik hoef het ook niet meer. Stort mijn geld terug inclusief fooi!
27 aug 2021 om 18:54 Die kip krokantjes waren weer super heerlijk.