FEBO BOS EN LOMMERPLEIN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 431 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij FEBO Bos en Lommerplein. Meer weten? Ontdek meer

5 jun 2024 om 16:56 Lekker verse kipstukken. Het is wel is anders geweest. De volgende morgen sterft je van de dorst.
9 mei 2024 om 11:58 Bezorger was 10 minuten eerder dan is gemeld. Patat was prima. De kalfsvleeskroket was aan de buitenkant een beetje hard. Dat was jammer.
1 mei 2024 om 19:12 Het was prima. De bezorger was er ook snel.
4 apr 2024 om 19:34 Eten was bijna prima, alleen jammer dat een aantal patatjes te hard waren.
29 mrt 2024 om 23:03 Een uur gewacht en die kip krokantjes waren niet echt vers
24 mrt 2024 om 18:53 Niet alles was nog warm.
21 mrt 2024 om 19:10 De bezorgster was er snel! De bestelling klopte (waar ik bang voor was als ik na 20:00 uur bestel) en het was lekker.
20 mrt 2024 om 23:26 Helft van bestelling niet ontvangen en verkeerde maat milkshakes
9 mrt 2024 om 5:29 Zeer slechte gehaktbal. Weggegooid!
8 mrt 2024 om 16:40 Ik vroeg vanwege een te hoge bloeddruk om geen zout op de patat. Heet leek wel of de zoutbus leeg moest. Ik bestel hier niet meer.
16 feb 2024 om 19:33 Het eten was prima. Deze keer was alles compleet. Het werd op tijd bezorgd.
9 feb 2024 om 12:18 Milkshake vergeten. Kan een keer gebeuren, maar is zeker niet eerste keer bij deze Febo. Ook geen contactinformatie.